Homeмодне саветеРонлив минерална пудра на прах, какво е това, преглед на популярните Маров

Ронлив минерална пудра на прах, какво е това, преглед на популярните Маров

8016196565e5ff317fa078d2db35a47d - Ронлив минерална пудра на прах, какво е това, преглед на популярните Маров

С помощта на грим може не само да подчертае своето достойнство, но и да се скрият видими недостатъци. Въпреки, че за моята кожа понякога се налага да е лесно, защото грим лошо пада върху разширени пори и пъпки. Тук обучението върви в минерална компактна пудра за лице – неговия състав, свойства и препоръки в нашата статия.

Какво е това и какви са неговите предимства

Прах минерална основа за лице е различно от обичайното? Първо, състав. В тази козметика има специални съставки, които не запушват порите на кожата и допринася за тяхното прочистване. Тези минерали тройно мелене (глина и други), цинков оксид, често имат различни екстракти от естествена коприна, злато и други материали, които са гладки.

 

Защо е необходима минерална компактна пудра за мазна кожа:

    Той не запушва порите;това е много важно за поддържане на определен липиден баланс на кожата, и този тонален крем се справя с тази задача, за да развесели;това е една от най-добрите средства за мазна кожа, ако трябва бързо да се приведе в съответствие цвят;минерална пудра на прах перфектно матирует недостатъци, скрива малките пъпки и черни точки.

За да се уверите, че има наистина качествени продукти, производители използват уникална технология, която е била пазена строго пазена тайна. Стана известно, че повечето минерализирана пудр, които се различават осветляющим ефект съдържа частици мрамор. Те са буквално смачкани до микроскопични размери и обработени със специални вещества, които предотвратяват замърсяването на порите на камъка. Именно поради този процес, цената на тези тонални средства, често по-висока от средната.

8016196565e5ff317fa078d2db35a47d - Ронлив минерална пудра на прах, какво е това, преглед на популярните Маров

Снимка ронлив пудра на прах

Ако се разсъждава от икономическа гледна точка, Минерална ронлив прах-това не е най-достъпно средство, да Вземе поне да се Мери Кей (Мери Кей), ми хареса кадифе, крем Loreal (Лореаль), Макс Фактор и Ейвън. Съгласете се, това не е най-евтината марка грим, макар и изработени от естествени материали. Но такава висока цена – гаранция, че част няма изненади.

Между другото, че на прах не трябва да:

    Талк (в съвременното производство за изпълнението се допуска само означава не талк);титанов диоксид е най-опасен компонент, които, за съжаление, често присъстващи в козметични продукти, като например минерална или обикновена ронлив пудра на прах с отразяващи частици (по-специално, Pupa (пъпа), арт деко (Арт деко), буржоа, Лумена, Ейвън (Avon) и Орифлейм (Орифлейм)), сухо покритие и евтини руж. Този химичен елемент води до пристрастяване кожа;често в МЕДИИТЕ с осветляющим ефект е бисмут оксихлорид, той също така води до пристрастяване и често се срещат в Минерална ронлив компактна пудра за лице, Isadora (Иса Дора), съюз за Живеене или Jane iredale.

Подходящ е за насипни, компактен или прозрачен прах

За активните момичета, вечно в движение, истинска благодат ще се превърне в компактна минерална пудра на прах от клиники (клиники), Виши, (Виши), риммел трайно покритие, покритие цинк-о-Дерм от Манхатън, и Mac. Нюанси на абсолютно различни, вие можете да изберете натурални (беж, пастел), и драма.

Ако превозното средство с минерали се използват само в определени ситуации, ние ви препоръчваме да закупите с проблясващи ефект, той е напълно достъпен минерален прах. Това е декоративно основата ще е прикриване на възрастови промени на кожата, визуално ще подмлади с няколко години, и освен снимка ще изглежда просто чудесно. Като опция можем да предложим следните марки козметика:

Navaneelan

Зелена Мама
Върви идеално гладко

Пудра На Прах Лаура Мерсие
Страхотна френска козметика, не по-лоши от скъпите от larenim и ензим бабор

Прах в телца ми хареса
Чудесна алтернатива на скъпите изглед марки проветряване на Виши или Mac Shell перлена.

Възползвайте Здравейте безупречна компактна серия
Много малък, но удобен и качествен прах.

Козметика Село Ла Рош-Позе
Това е достъпен и хипоалергичен.

Пудра На Прах Боби Браун
Елитна козметика с екстракти от естествена коприна.

Инструменти голи эсценшуалс минерали
Как козметика Лавера – всички естествени бар.

Минерален тонален крем и пудра на прах Эсти Лаудер (Эсти Лаудер)
Есте измие са произведени от натурални материали и минерали, което четири нива на обработка и смилане.

През лятото козметика често се разпространяват, руло в бучки, придава блясък. Тук могат да помогнат на два вида минерални прах: устойчиви и прозрачни. Първият тип практически не се абсорбира в кожата, втората е невидим, така че тя се използва, или момичета с нормална дермата или в комбинация с качествена основа, за да изтриете блясък.

d81de2cdc7a441d5d68e395b130d69c1 - Ронлив минерална пудра на прах, какво е това, преглед на популярните Маров

Снимка компактна пудра на прах

Устойчива минерална пудра на прах, направени от компании, като за аэра, Лореаль, Мак (по-добре водоустойчив прах), Dior нюд, Chanel, Jane iredale, Ив Сен Лоран Eclat с Ет мотайте и в iHerb. За последният параметър трябва да кажа, че често при избора на прах обърнете внимание на предложените тип кожа, а не цвят или тон; Jane Iredale, създаден специално за суха кожа.

Ясен прах се прилагат прах Летуаль минерална козметика, същността е да се определи и матиран.

Аз мисля, че няма прах се състои от частици? Погрешно. Съществуват така наречените медицинската козметика. В частност, това са: минерална пудра на прах природен минерал, магазин за тялото (боди шоп-това е уникална натурална козметика, която е сравнително евтини), matte спирала Rimmel да остане мат, antispasticescoe прах прах недостатък е разбираемо.

И последният от предлаганите от нас варианти-това е природна минерална матиране пудра на прах, по-специално: пустинята бронзова пудра на прах от Pupa, проходът подаръчни комплекти, Ланком мат завърши, Мери Кей слонова кост 2, камбанка мулти минерална матова пудра на прах, захар Ревлон Colorstay (Ревлон-това е доста добър аналог на скъпи марки, като Laurent и Armani) и много добра клиника Clinique зачервяване решения.

.

Малки тайни за грим

32874da73118ccde57510ef2a7d4f627 - Ронлив минерална пудра на прах, какво е това, преглед на популярните Маров

Снимка прозрачен прах

Всеки прах: и минерална, а обикновена, не е добре да отида на сурова кожа (така е написано във форум гримьори), въпреки че много фирми (например, Летуаль, Мерсие или спирала Rimmel мач съвършенство) казват, че е „ги коректор фонд“ е предназначен за проблемна и мазна кожа. За да не бъдат разочаровани в харчат спечелите страхотна сума пари за козметика, ние ви предлагаме списък с препоръки знаменитост гримьори:

    Задължително трябва да обезмаслени лице, за предпочитане нанесете основа;Smashbox за минерален прах, id голи минерали и Алианс за Живеене, в различни осветляющий ефект, така че не е подходящ за вечерта грим;прах, противно на общоприетото схващане, по-добре нанесете с четка от естествени материали;Biotherm за нюанс, автентичен и Givenchy prisme Foundation-това е средство за зряла кожа, те пречат на изпаряване на колаген и хидратира дермата.