Homeмодне саветеС какво се носят дамски кецове — бели, сини, червени, розови, жълти

С какво се носят дамски кецове — бели, сини, червени, розови, жълти

За спортни момичета удобни обувки е в основата на всяко облекло. Предлагаме да помисли, с какво се носят кецове Converse, възможно ли е да се носят розови, жълти, сини, сиво, лилаво, леопардовые, черни и червени модели с еднакво контрастиращи рокля.

Видове кецове и варианти на образи

Съвременната градинска мода диктува своите закони всеки ден. Сега има около 20 вида маратонки и кецове, че дамите носят всеки ден. Предлагаме ви списък на най-популярните модели:

Converse е най-прости и интересни модели. Те представляват обикновени кецове на ниски движение, равна platfora и дантела, често украсени с марка;сникерсы това е модерно сега кецове на танкетке със скрита ток или платформа, които могат да се носят под пола, рокля или дънки. Техният изобретател се счита за Изабел Маран;обувки-кецове можете да се носят в училище или сериозен бизнес среща. Такива модели са основно пуска марката Lacoste, де ги оригиналната икона на крокодил.

Всеки един от тези видове кецове има своите особености в експлоатация, тук няма строги правила, но ако вие, например, искате да се носят конверсы с роклята, а след това можете да изглеждате нелепо и вкус. По този начин развитието си снаряжение, трябва да се обърне специално внимание.

What to wear with womens shoes — white, blue, red, pink, yellow

Момиче мода

Видео: с какво се носят кецове на танкетке

Маратонки и дънки

Класическата комбинация се счита за комбинация от кецове и дънки. Дълги панталони в този стил е особено полезно изглеждат на снажен момичета с амуниции или Lacoste. Разбира се, за Полу-сезона по-подходящи маранты или сникерсы.

Ако имате дънки или гащички, че специално внимание трябва да се обърне модели на платформата. Фактът, че кецове-това е много „опасна“ обувките, те визуално правят краката по-къси, а заедно с кратко штанами можете визуално да намали наполовина, така че предпочитание за неговата маратонки, или от лозя oxfords във възход.

What to wear with womens shoes — white, blue, red, pink, yellow

Фото-кецове и Капри черен

Много момичета не знаят с какво да се носят дънкови обувки, и затова се опитват да ги избягват, но напразно. Тази обувки на универсални: те са много удобни, красиви и лесни за почистване в пералня. Но те могат да се носят само под дънки, и най-добре е да се опитаме да вземем най-сходен цвят.

При необходимост, може да замените дънки или панталон, класически, намаляване, докато те биологично смотрелся с цялостния облик на ом.

What to wear with womens shoes — white, blue, red, pink, yellow

Снимка — с какво се носят конверсы

Кецове и рокли

Все по-модерен, в неформални среди, и момичетата, с класически понятие за стил и вкус, за да носят кецове с пола или рокля. По-рано тази комбинация се счита за моветоном и е била на практика е неприемлива. Но сега можете спокойно да експериментирате. Например, с просторна лятна рокля особено добре ще изглеждат бежово парусиновые кецове, те перфектно допълват образа, като ви простота и лекота, както Плът цвят визуално удлинит краката.

What to wear with womens shoes — white, blue, red, pink, yellow

Фото — кецове под роклята

Къса рокля в стил гръндж това е най-добрият вариант, отколкото да се носят високи кецове, това е не само възможно, но и напълно правилно, идващи от даден стил. Популярни цветни модели, контрастиращ с обща дрехи почивка (червени, тюркоазени, синьо), така и варианти с щампи: с участието на сърца, „цветя“, модели, животни или абстракция.

What to wear with womens shoes — white, blue, red, pink, yellow

Снимка кецове и пола

Цветни обувки ще изглеждат добре с ярка рокля в стил авангард. Това ще изглежда доста безпроблемно, дори ако общият начин ще бъде кричащим и екстравагантни.

What to wear with womens shoes — white, blue, red, pink, yellow

Фото-стилни кецове

Класически облекла и кецове

Всички разбират за това, с какво да се носят маратонки — със спортни костюми, но кецове могат да органично се вписват в различни образи. Например, идеален за класически брючные костюми кецове converse, които имат кожена обвивка, те могат да се носят дори и с поли, ако имате дрес-код.

Сега е на мода да се носят бели обувки, oxfords с бизнес рокли. Това е напълно разбираемо, защото ден повечето офис служители прекарват много време на крака и маратонки почти не се усещат. Можете да изберете модел на токчета, на платформа, със скрита танкеткой, е не само красиво, но и не е толкова лошо, тъй като обувките са с високо вдигане на петата.

What to wear with womens shoes — white, blue, red, pink, yellow

Фото-кецове с бизнес стил

В областта на модата, за да отговарят на обувки:

Рокля с дължина на midi или макси;широки панталони, дълги макси поли;зауженные китайски с брич.

What to wear with womens shoes — white, blue, red, pink, yellow

Фото-Сникерсы Изабел Марант

Връхни дрехи и аксесоари

През миналата година компанията Марант започва производство на ниски зимни кецове на танкетке, те кожени отвътре и отвън, създадени с оглед на най-новите тенденции и съвременни технологии. Тези модели обувки подходящи за якета, палта и шлифери може да се носи и през зимата, есента и пролетта, както и в комбинация с колготками, гамаши или чорапи. Цвят опитайте се да изберете тъмен, тези нюанси се съчетават добре с останалата част от асортимент, подходящ за времето и се разхождат в дъжд и локви.

What to wear with womens shoes — white, blue, red, pink, yellow

Фото-кецове и панталони

Разбира се, Вие трябва също така е интересно, каква чанта за носене с кедами — при стилисти няма еднозначен отговор на този въпрос, като снимки, можете да изберете това, което ви харесва. От една страна всички са доволни еклектичен начин кецове и чанта-купувач (големи с дълга дръжка), от друга страна раница, изглежда по-подходящо. Някои дами ги носят и клатчи.

Сега в специален тенденция кецове бронз, розово, кафяво, черно, синьо и бяло.