HomeмодаСтил кънтри облекло за жени и момичета

Стил кънтри облекло за жени и момичета

Селски стил винаги привлича вниманието, умиляет, това изглежда като проста и красива. Предлагаме да помисли, как изглежда стил кънтри в облеклото, неговите характеристики и снимки връзки към други подобни изображения.

Описание „кънтри“

Името на страната произлиза от думата „село“, „селото“, „селянин“. Първоначално той се нарича стил на земеделския производител, свързани с Централна Америка, е класически дънки, шапки cowbone, кафяви ризи и т.н., в крайна сметка, че мнозина са свикнали да носят в страната или в града по време на празниците.

С течение на времето, този стил е малко по сметка мутират, превежда и стана по-изискан, добавяйки интересни елементи, ресни на аксесоари и т.н. В момента има няколко дестинации стил:

Английски;На Американски, Френски.

Да разгледаме всеки от тях повече.

Country style clothing for women and girls

Видео: Характеристики на стила кънтри

Американски стил

Американски стил държава е най-популярен в момента. Тя е очарователна в своята простота. Много детайли са били позаимствованы от каубои и индианци. В основата на цвят за дрехи, аксесоари, прически и женски грим. Дивият Запад се свързва с:

Широкополые шапки, чанти, често украсени с ресни, нитове, или рок атрибут;просторна, обувки (ботуши-казаци, ботуши, обувки);каубойски дънки, често може да се види в рекламата на марката, унищожени Levis С, те се характеризират с просторна приятелка и големи джобове;каре щампи.

Country style clothing for women and girls

Фото — американските страни

Клетката е марка, американска страна stylers, те са навсякъде, но най-често печат на тениски. Все по-голяма популярност се ползват чанти с дълги ресни, те се използват индианците, които по този начин са украсени дрехите си. Но, разбира се, основният елемент-това е обувки. Той привлича вниманието на естествената си, в западен стил, често могат да се видят момичета се разхожда в ботуши със звезди (а-ла-Шериф). Също така обърнете внимание на много интересни възможности – широки ботуши без застежек, те са идеални за момичетата, които не обичат шнур или перфорации. Ако говорим за летните модели, можете да изберете сандали с капаци, като на сафари, етнически модели или обувки на нисък и широк ток, кафяв, черен, или „избледнели“ цвят.

Country style clothing for women and girls

Снимка на селски стил

Английски кънтри стил

Английски държава е по-строг, отколкото в САЩ, до голяма степен тук е виновен климат, той е по-студен и влажен, той ясно показва, детски дрехи и мъжки. Земеделските производители трябваше да се съобразяват с метеорологичните условия, за работа и за почивка. От това са се появили основните елементи на английския стил:

Жилетка с джобове, яке;Броуди или обувки (висок, нисък, ток – празнични, без шипове – работа);кръгла шапка от филц;малките чанти за рамо без декоративни елементи, повечето от тях дори и без застежек.

Country style clothing for women and girls

Снимка английски кънтри

Основите на английската страна-лесен и рационален стил. Обувките трябва да бъде плътна, за да согревать на собственика си, но в същото време, трябва да се внимава за това, че тя бързо изсъхна (не забравяйте, че Англия е много влажен климат). По този начин, oxfords са често използвани модели обувки.

Country style clothing for women and girls

Снимка английски кънтри

Жилетки за даване на мъжете елегантност на жената елегантност, освен това, те загрейте, а се допълват всеки начин и е лесно да се направи със собствените си ръце. В студено време ги носят вместо паркове. Всичко това се допълва от реже разнообразие от шапки. В хубаво време са подходящи практични модели, например, от слама или от хартия, но за дъждовни и хладни дни е по-добре да предпочетат топлите вълнени или пухкава модели. С тях не само, съоръжения изглежда по-уважаван, но всеки поглед става загадъчно и интересно.

Френски стил

Френски стил държава поема своята естественностью. Той се използва от много известни личности, с такъв младежки дрехи, за да привлече вниманието на улицата, да се превърне в звездата на всяко парти. И много от френските жени на такава, дори да ходи на приеми.

Country style clothing for women and girls

Фото — Френски държава

Историята на този дестинации във Франция датира по време на Прованс. Когато момичето носеше тесни корсети и свободни поли. Този стил еволюира в продължение на векове, но някои елементи са се запазили до нашето време:

Корсети (както и привлечените немски стил кънтри);дрехи от лен, памук, естествен, бродирани, съответстващ на определена територия, украшение;корсети с открити гърди, елече-балкон;блуза с пайети, звънци, чрез шнурове, къдри.

Както виждате, списъкът е много показателен предмети от гардероба, които придават чувственост и стил. Костюм от френските жени са характеризират с ярки цветове, по-специално, комбинация от бяло с контрастиращи червени или сини като цяло. Като обувки са широко използвани отворени сандали в топло време, затворени обувки на хладно.

Country style clothing for women and girls

Снимка на съвременния френски страната

Аксесоари в народен стил — това е дървена продукт, глина, различни самоделни бижута, например, мъниста, перли и други естествени камъни. За създаване на луксозни изображения, можете да използвате бижута от кожа.

Къде да намерим

Преди да купите женски дрехи в стил кънтри, трябва да изберете подходящ модел. Това не е толкова трудно да се направи, колкото изглежда на пръв поглед. Много съвременни дизайнери използват този стил, за да създават уникални колекции.

Като пример, е популярен метра модната индустрия: Ралф Лорън, Ив Сен Лоран, Алтузарра. Разбира се, цената им облекло започва от няколко хиляди евро, но техните впечатления може да намерите много полезна информация, например, за да гледате любимия си модел и я поръчате в местно ателие.

Добра страна стил на обличане за жените показва Oddi каталог пролет-лято 2014, зима 2015 г. планира се в тази посока, така че посъветвайте се с консултанти за изпълнение на модели прет-а-порте. На сайта На отлични снимки и снимки на рокли и костюми.