Homeмодне саветеСъвети за момичета как да се облича, за да изглежда по-висок

Съвети за момичета как да се облича, за да изглежда по-висок

Проблемът на всички момичета нисък растеж е желанието да изглеждат по-високи. И първото нещо, което те направите, е да изберете обувки с високи токчета и платформи. Да, високи токчета прибавят няколко сантиметра към растеж, но да ходят всеки ден на високи токчета не само комфортно, но и вредно.

Така че днес ние предлагаме ниски момичета няколко полезни съвета за това, как визуално да увеличат растежа си, с помощта на правилно подбрани дрехи.

Ако правилно изберете дрехи, вие не само ще изглежда по-висока, но ще изглежда много по-тънък. Как да се облича, за да не изглежда като Палечка, предлагам професионални стилисти, които знаят как да се скрие това като липса на нисък ръст при момичетата.

Какво да се носят на нисък растеж на момичета, за да изглежда по-висок

Как да изглеждате по-горе: изберете блузи с V-образно деколте

Tips for girls how to dress to look taller

При избора на кофточки и пуловери за момичета дребен на ръст, обърнете внимание на силует. V-образно деколте е просто идеална за ниски момичета, тъй като той отваря врата и визуално се измъква цялата фигура. За да изглежда малко по-висока, избирайте блузи и рокли с V-образно деколте.

Как да изглеждате по-горе: полата с дълга странична цепка

Tips for girls how to dress to look taller

Ако обичате дългите рокли и поли, те могат да са еднакво красиво изглежда като с токчета, така и без тях. Това е повече за лятото са леки дрехи, така че ако искате да изглеждате по-горе, се избират поли с висока цепка отстрани в процепа малко краката. Този трик ще ви направи по-висок и по-тънък.

Как визуално да увеличите своята височина: разкроена панталони

Tips for girls how to dress to look taller

Перфектно визуално удължават краката панталони-клеш. Панталони-клеш представляват идеалното решение за жени, които искат да изглеждат по-високи. Благодарение на голямото разнообразие на стилове, можете да изберете разкроена панталони за всеки ден и вечерни образи.

Как да се облича, за да изглежда по-висок: Панталони с висока талия

Tips for girls how to dress to look taller

За да изглежда по-висок от растежа ще помогне с висока талия. Изберете панталони, шорти или капри с висока талия. Въпреки това, това правило се прилага само за панталони, поли с висока засаждане обратното – визуално скъсят краката си.

Как изглежда горе: пола и топ

Tips for girls how to dress to look taller

Много модерни в последно време са костюми с дълга пола и топ. Такъв лък може да си позволи и жени с нисък растеж. Образ с дълга пола и по-къси топ помогне на жените да изглеждат по-високи и по-тънък.

Как да изглеждате по-горе в вертикални райета

Tips for girls how to dress to look taller

Този принт Дрехи в една вертикална лента-това винаги е от полза за тези, които искат да направят фигурата и изглеждат по-големи, отколкото на височина. Вертикални ленти най-често се проявява в бизнес стил дрехи, с изключение на най-уплътнение може да бъде с различна дебелина.

Как да изглеждате по-горе: обувки голи и неутрален цвят

Tips for girls how to dress to look taller

За тези, които искат да изглеждат по-висок растеж може да помогне на обувки в неутрални цветове. Важно е да се махне акцент с долната част на фигурата, така че в такъв случай по-добре е да изберете обувки в пастелни тонове, които малко се добавя растеж. През есента, за да изглежда по-висока, избирайте високи ботуши. Също така е подходящ за ботильоны с малко деколте.

Как да се облича, за да изглежда по-висок: работно облекло

Tips for girls how to dress to look taller

Тела е доста универсална дреха в женския гардероб, които са подходящи за всяка фигура, е необходимо само да изберете гащеризон, който ще се скрие недостатъците и да подчертае достойнство. Във всеки случай, гащеризон ще дръпне фигурата си и да изглеждате по-горе.

Какви дрехи да направи по-високо: мини пола

Tips for girls how to dress to look taller

Мини полата може да намали растежа си и малко да се увеличи. На ръст момиче изглеждаше по-горе, трябва да изберете леки мини поли, изрязани „слънце“ и в никакъв случай не е установена. Тези мини-поли и дори в комбинация с токчета ще ви направи по-висок тънък.

Как визуално да увеличите своята височина: панталони в тон обувки

Tips for girls how to dress to look taller

Още една дестинация в дрехи, за да изглежда по-висок растеж, за да отговарят на вашите обувки и панталони в същия цвят. Що се отнася до чорапогащник, черни чорапогащи винаги носи тъмни обувки, откажете се от лъскави чорапогащи, които правят краката, така че по-добре да изберете матови нюанси чорапогащник.