Homeмодне саветеТатуаж век migracyjny, с перо и стрели

Татуаж век migracyjny, с перо и стрели

Ако природата не е възложена гъсти миглите и на сградата не са подходящи за определени причини – не е нужно да се притеснявате, има още един начин да го оправя. Татуаж клепачите ви позволява да рисувате migracyjne пространство, при това не само на очите стават по-големи, но визуално гъстите мигли.

Видове процедури

Татуаж очите-това е перманентен грим на клепачите, която може да бъде пигментирована стрелките в горната и долната част на кутията, или и двете. За работа се използва тънка игла, което е няколко пъти по-малко от тази, която направих обикновена татуировка.

Техника на шофиране постоянна форма на акции и начин на нанасяне на сенки:

Боядисване mirosnikova пространство. Това е много красив стил, който изглежда невероятно леко и естествено. Основното предимство е възможността по всяко време да прави грим. От недостатъци могат да се подчертае, че това не е стрела, а често и в очите на този пигмент не се образува. Това помага визуално да гъстите мигли;

Tattoo age migracyjny, with the feather and arrows

Снимки Migracyjny татуировкитатуировки с перо – това е технология, когато на горния клепач боядисани с желания пигмент, след което специален широка игла се разтяга на ширина. Специалисти определят ширината в милиметри и в пиксели. Например, вътрешния ъгъл на окото линията дебелина-2 точки, средната се разширява до 4. Преходът е плавен и мек. Се извършва с помощта на игла-четка, която също се използва, ако направите татуаж вежди. Повтаря ефект на сянка. Може леко да се намесва, ако искате да направите нюд грим;

Tattoo age migracyjny, with the feather and arrows

Перушина избирателнитестрелка – това е най-популярният татуаж век. Тук контур повтаря формата на стрелка, която се избира в зависимост от формата на очите. Може да бъде класически, блясък и рок. Стрелката ще ви помогнат да направите погледа по-отворен и ще даде образа на чар. Но те също не винаги е подходящо (като например, на работа или в училище);

Tattoo age migracyjny, with the feather and arrows

Фото — перушина избирателните, техника на живописта. Тук е важен цвета на очите. Това се прави в различни цветове: синьо, зелено, бяло. Трае толкова дълго, тъй като класически черни.

Tattoo age migracyjny, with the feather and arrows

Фото — техника на рисуване

Ако ви е трудно да изберете между различни видове, може да се опитате да начертаете скица с къна. Тази форма ще продължи до 2 седмици, и процедурата може лесно да се направи у дома. Това ще ви помогне не само да изберете правилната посока на стрелката, но за да се оценят предимствата и недостатъците на избрания стил в ежедневието.

Тъй като това е татуировка с пера

Коментари твърдят, че татуировката сянка най-предпочитаните за възрастта. Това позволява да се пресъздаде естествения контур, при това оставайки достатъчно забележими (за разлика от оборудване migracyjnej).

Процедурата е много подобен на татуаж устни, с изключение на това, че тук не са подложени на първична верига. Капитанът описва траекторията на работа директно от линията на растеж на миглите, и от нея се отдалечава на известно разстояние.

Боли ли е да се направи перманентен грим на клепачите? – Не, по-скоро неприятно. Но като се има предвид, че всеки професионален козметичен ще ви предложим анестезия, процедурата не трябва да доведе до силен дискомфорт.

Като перманентен грим:

Грим се отстранява и обезжиривают кожата. По-добре да се използват само състава, без алкохол, в противен случай можете да изсъхнат на епидермиса, област очите е много чувствителна, затова сесия се провежда само с упойка. Анестезията се нанася върху цялата повърхност век от вътрешния ъгъл към наружному. Тази цел се използват специални кремове („Эмла“ и аналози). Поради ефекта на повърхностното покритие трае само 15-20 минути по-рано, за да заглуши в продължение на векове, master провежда тест за чувствителност. Понякога крем може да се появи изтръпване. Той минава бързо, но от тази гледна точка е невъзможно;контур. Иглата се простира от линията на миглите, след като тя се променя с широка четка, която е направила основен процес. Веднага след сеанса не се коригира, така че се опитайте да не се движат;от миглите капитанът на линия започва да прави къси удари от дъното нагоре. Високо качество на перманентен грим може да достигне до 5 точки (например, ако имате синдром на задаващата век);в края на сесията, с очите си от боя (тя може да излезе от под кожата в процеса), пигментированный мястото се третира с антисептични разтвори. Понякога се използва защитен крем, който ще помогне за предотвратяване на възпаление по кожата на различни инфекции.

Tattoo age migracyjny, with the feather and arrows

Техника перушина

Средната процедура татуажа отнема от 20 до 40 минути (например, ако ретинит дори и долни клепачи, това може да отнеме дори и за час). След сеанса кожата може да бъде отечна, червени на цвят, но тя ще се проведе на следващия ден. Цената зависи от избраната технология, съветници, както и неговата лична такса (от 70 до 150 долара).

Най-често, капитанът на въпроса „Колко време перманентен грим?“, отговор: от 3 до 6 месеца, но това не е така. Първата корекция може да се наложи рамките на един месец след лечение. Освен това, много зависи от качеството на пигмент. Ако боята е добра – това е в продължение на шест месеца ще си остане черен, ако не след 5 седмици може да започне сиво или дори зелен.

Видео: как да направите татуаж век

Ефекти, противопоказания и усложнения

Много снимки преди и след, татуаж изглежда ужасно: подути клепачи, зачервени очи, наранявания и други последици. Но не се страхувайте, ако правилно се грижите за кожата, всички отрицателни ефекти ще изчезнат след 2 седмици.

Чести усложнения:

Синини

    • . Това е лоша татуировка и лош шеф. Иглата попадне в капилярка и се нарушава кръвообращението в дадена област. Синините изчезват една седмица след сесията, но в следващите шест месеца след това, това не се препоръчва да се направи удължаване на миглите или перманентен грим, така че отново може да навреди на младите съда;

Сърбеж и зачервяване

    • . Ако сърби означава лекува. На втория или третия ден на век може да се появи коричка, която показва нормална процеса на регенерация. Невъзможно е да се откъсне, трябва редовно да се смазват „пантенолом“, след това „Бепантен“ или аналози;

Подуване след татуажа век

    • е най-честата последица от процедурата. Ако очите, отекли, за да се намали чувството на дискомфорт може да мазила охлаждане. Веднага трябва да се отбележи, че не е необходимо да изпадате в паника. Това е нормално

След нанасяне на перманентен грим

    . В рамките на деня, оток, трябва да отидете;среден план за изцеление на 14 дни. През цялото това време, важно е да намажете татуировка специални мехлеми, не позволява на кожата да изсъхне.

Tattoo age migracyjny, with the feather and arrows

Подуване на очите

Разбира се, като всеки друг татуаж, перманентен грим-доста е опасно. Първо, иглата може да предизвика възпаление на лигавицата, която е доста опасно по време на бременност. На второ място, при неправилна грижа съществува риск от заразяване.

Когато вредни татуировки:

Заболявания на кръвта, вирусни инфекции;не може да провежда сесия по време на менструация – това ще увеличи болезненост процедури;категоричен забраната действа при синдрома на сухото око и други заболявания на лигавицата;ако има алергия към боите, използвани за татуировки, татуаж могат да причинят алергични реакции. По време на бременност.

И след процедурата може да започне някакви усложнения. Например, силно зачервяване и подуване на 3 и в следващите дни. Това говори за инфекциозен процес, не може да се отложи лечението, това изисква спешна консултация с лекар. Понякога се случва, че тялото отторгает боя. След това очите му стават червени и започват да слезиться.

Но, въпреки всички недостатъци, перманентен грим, ще ви позволи да се отървете от различни проблеми: неизразителен очите, тежки клепачи и други.

Грижи след процедурата

Съвети за това, как да се грижа след татуировки:

В първия ден мият очите за премахване на сукровицы и на остатъци от боя;пречистен парцел нанесете регенериращ и хидратиращ крем. Препоръчително е, че в състава му е антибиотик – това предпазва от инфекции;за Да не се боядисват преди време, не се мият със сапун и вода в продължение на първите 2 седмици;в третия ден ще има кора – тя трябва също така внимателно намажете с крем, а след това тя бързо ще изчезне. Ако тя е паднала, но не и отстранени, а след това можете да премахнете с памучен тампон, натопен във всеки маслен крем;при лечение на увредена кожа, не може тен в солариума и слънцето, да се къпете в открити водоеми, както и боядисване на очите, за да се избегне инфекция или настинка, можете да се консултирате с очен лекар и да го помоля да вземете антибиотик на капки. Това ще ви помогне да действа като контур, така и на лигавицата. Например, „Сульфацил“ или „Офтальмодек“.

Tattoo age migracyjny, with the feather and arrows

Снимки преди и след татуаж век