Homeмодне саветеТатуаж век migracyjny, с перо и стрели

Татуаж век migracyjny, с перо и стрели

50b39867023688689219b3ff7c2797e6 - Татуаж век migracyjny, с перо и стрели

Ако природата не е възложена гъсти миглите и на сградата не са подходящи за определени причини – не е нужно да се притеснявате, има още един начин да го оправя. Татуаж клепачите ви позволява да рисувате migracyjne пространство, при това не само на очите стават по-големи, но визуално гъстите мигли.

Видове процедури

Татуаж очите-това е перманентен грим на клепачите, която може да бъде пигментирована стрелките в горната и долната част на кутията, или и двете. За работа се използва тънка игла, което е няколко пъти по-малко от тази, която направих обикновена татуировка.

Техника на шофиране постоянна форма на акции и начин на нанасяне на сенки:

Боядисване mirosnikova пространство. Това е много красив стил, който изглежда невероятно леко и естествено. Основното предимство е възможността по всяко време да прави грим. От недостатъци могат да се подчертае, че това не е стрела, а често и в очите на този пигмент не се образува. Това помага визуално да гъстите мигли;

50b39867023688689219b3ff7c2797e6 - Татуаж век migracyjny, с перо и стрели

Снимки Migracyjny татуировкитатуировки с перо – това е технология, когато на горния клепач боядисани с желания пигмент, след което специален широка игла се разтяга на ширина. Специалисти определят ширината в милиметри и в пиксели. Например, вътрешния ъгъл на окото линията дебелина-2 точки, средната се разширява до 4. Преходът е плавен и мек. Се извършва с помощта на игла-четка, която също се използва, ако направите татуаж вежди. Повтаря ефект на сянка. Може леко да се намесва, ако искате да направите нюд грим;

0ed4f8b779745db957689754cc822c2c - Татуаж век migracyjny, с перо и стрели

Перушина избирателнитестрелка – това е най-популярният татуаж век. Тук контур повтаря формата на стрелка, която се избира в зависимост от формата на очите. Може да бъде класически, блясък и рок. Стрелката ще ви помогнат да направите погледа по-отворен и ще даде образа на чар. Но те също не винаги е подходящо (като например, на работа или в училище);

cd0c73ff25d62c3cf5575f08811f32e6 - Татуаж век migracyjny, с перо и стрели

Фото — перушина избирателните, техника на живописта. Тук е важен цвета на очите. Това се прави в различни цветове: синьо, зелено, бяло. Трае толкова дълго, тъй като класически черни.

e952f103b05194b31a453042cbd1e472 - Татуаж век migracyjny, с перо и стрели

Фото — техника на рисуване

Ако ви е трудно да изберете между различни видове, може да се опитате да начертаете скица с къна. Тази форма ще продължи до 2 седмици, и процедурата може лесно да се направи у дома. Това ще ви помогне не само да изберете правилната посока на стрелката, но за да се оценят предимствата и недостатъците на избрания стил в ежедневието.

Тъй като това е татуировка с пера

Коментари твърдят, че татуировката сянка най-предпочитаните за възрастта. Това позволява да се пресъздаде естествения контур, при това оставайки достатъчно забележими (за разлика от оборудване migracyjnej).

Процедурата е много подобен на татуаж устни, с изключение на това, че тук не са подложени на първична верига. Капитанът описва траекторията на работа директно от линията на растеж на миглите, и от нея се отдалечава на известно разстояние.

Боли ли е да се направи перманентен грим на клепачите? – Не, по-скоро неприятно. Но като се има предвид, че всеки професионален козметичен ще ви предложим анестезия, процедурата не трябва да доведе до силен дискомфорт.

Като перманентен грим:

Грим се отстранява и обезжиривают кожата. По-добре да се използват само състава, без алкохол, в противен случай можете да изсъхнат на епидермиса, област очите е много чувствителна, затова сесия се провежда само с упойка. Анестезията се нанася върху цялата повърхност век от вътрешния ъгъл към наружному. Тази цел се използват специални кремове („Эмла“ и аналози). Поради ефекта на повърхностното покритие трае само 15-20 минути по-рано, за да заглуши в продължение на векове, master провежда тест за чувствителност. Понякога крем може да се появи изтръпване. Той минава бързо, но от тази гледна точка е невъзможно;контур. Иглата се простира от линията на миглите, след като тя се променя с широка четка, която е направила основен процес. Веднага след сеанса не се коригира, така че се опитайте да не се движат;от миглите капитанът на линия започва да прави къси удари от дъното нагоре. Високо качество на перманентен грим може да достигне до 5 точки (например, ако имате синдром на задаващата век);в края на сесията, с очите си от боя (тя може да излезе от под кожата в процеса), пигментированный мястото се третира с антисептични разтвори. Понякога се използва защитен крем, който ще помогне за предотвратяване на възпаление по кожата на различни инфекции.

1742451f08ba1fd20bafe5bf1480de88 - Татуаж век migracyjny, с перо и стрели

Техника перушина

Средната процедура татуажа отнема от 20 до 40 минути (например, ако ретинит дори и долни клепачи, това може да отнеме дори и за час). След сеанса кожата може да бъде отечна, червени на цвят, но тя ще се проведе на следващия ден. Цената зависи от избраната технология, съветници, както и неговата лична такса (от 70 до 150 долара).

Най-често, капитанът на въпроса „Колко време перманентен грим?“, отговор: от 3 до 6 месеца, но това не е така. Първата корекция може да се наложи рамките на един месец след лечение. Освен това, много зависи от качеството на пигмент. Ако боята е добра – това е в продължение на шест месеца ще си остане черен, ако не след 5 седмици може да започне сиво или дори зелен.

Видео: как да направите татуаж век

Ефекти, противопоказания и усложнения

Много снимки преди и след, татуаж изглежда ужасно: подути клепачи, зачервени очи, наранявания и други последици. Но не се страхувайте, ако правилно се грижите за кожата, всички отрицателни ефекти ще изчезнат след 2 седмици.

Чести усложнения:

Синини

    • . Това е лоша татуировка и лош шеф. Иглата попадне в капилярка и се нарушава кръвообращението в дадена област. Синините изчезват една седмица след сесията, но в следващите шест месеца след това, това не се препоръчва да се направи удължаване на миглите или перманентен грим, така че отново може да навреди на младите съда;

Сърбеж и зачервяване

    • . Ако сърби означава лекува. На втория или третия ден на век може да се появи коричка, която показва нормална процеса на регенерация. Невъзможно е да се откъсне, трябва редовно да се смазват „пантенолом“, след това „Бепантен“ или аналози;

Подуване след татуажа век

    • е най-честата последица от процедурата. Ако очите, отекли, за да се намали чувството на дискомфорт може да мазила охлаждане. Веднага трябва да се отбележи, че не е необходимо да изпадате в паника. Това е нормално

След нанасяне на перманентен грим

    . В рамките на деня, оток, трябва да отидете;среден план за изцеление на 14 дни. През цялото това време, важно е да намажете татуировка специални мехлеми, не позволява на кожата да изсъхне.

8c45fcf2caac3c43f0b649e6e60be0bf - Татуаж век migracyjny, с перо и стрели

Подуване на очите

Разбира се, като всеки друг татуаж, перманентен грим-доста е опасно. Първо, иглата може да предизвика възпаление на лигавицата, която е доста опасно по време на бременност. На второ място, при неправилна грижа съществува риск от заразяване.

Когато вредни татуировки:

Заболявания на кръвта, вирусни инфекции;не може да провежда сесия по време на менструация – това ще увеличи болезненост процедури;категоричен забраната действа при синдрома на сухото око и други заболявания на лигавицата;ако има алергия към боите, използвани за татуировки, татуаж могат да причинят алергични реакции. По време на бременност.

И след процедурата може да започне някакви усложнения. Например, силно зачервяване и подуване на 3 и в следващите дни. Това говори за инфекциозен процес, не може да се отложи лечението, това изисква спешна консултация с лекар. Понякога се случва, че тялото отторгает боя. След това очите му стават червени и започват да слезиться.

Но, въпреки всички недостатъци, перманентен грим, ще ви позволи да се отървете от различни проблеми: неизразителен очите, тежки клепачи и други.

Грижи след процедурата

Съвети за това, как да се грижа след татуировки:

В първия ден мият очите за премахване на сукровицы и на остатъци от боя;пречистен парцел нанесете регенериращ и хидратиращ крем. Препоръчително е, че в състава му е антибиотик – това предпазва от инфекции;за Да не се боядисват преди време, не се мият със сапун и вода в продължение на първите 2 седмици;в третия ден ще има кора – тя трябва също така внимателно намажете с крем, а след това тя бързо ще изчезне. Ако тя е паднала, но не и отстранени, а след това можете да премахнете с памучен тампон, натопен във всеки маслен крем;при лечение на увредена кожа, не може тен в солариума и слънцето, да се къпете в открити водоеми, както и боядисване на очите, за да се избегне инфекция или настинка, можете да се консултирате с очен лекар и да го помоля да вземете антибиотик на капки. Това ще ви помогне да действа като контур, така и на лигавицата. Например, „Сульфацил“ или „Офтальмодек“.

d01c33c4c3f95cd30e525d0fb888120e - Татуаж век migracyjny, с перо и стрели

Снимки преди и след татуаж век