Homeмодне саветеТатуировка с къна върху ръцете и тялото — как да направим дома

Татуировка с къна върху ръцете и тялото — как да направим дома

Всяко момиче дълбоко в себе си мечтае да украсят тялото си интересен модел, но за много „вечни“ на татуировка-това е прекалено голям ход. Предлагаме да помисли, как да направим временна татуировка с къна, ще ви предоставим интересни шаблони за момичета, говорим за принципа на прилагане и колко боя и цената на прах.

Менди или рисуване с къна-това е много древно изкуство за декорация на тялото на жените. Тя е била използвана в Древен Египет, Индия, Персия и дори някои славянски народи. Тази техника ви позволява да оставите елегантни и красиви марка на тялото, крак, ръка и т.н. но най-важното е, че не завинаги, защото боята се нанася именно на повърхността на кожата, а не под него.

Повечето bottomrule с къна, басмой или рисунки със смес от тези вещества може да се види на ръцете (дланите, китките), крака (краката), бикини (еротично biotatu), гърба и кръста. Най-отчаяни представителки на прекрасната половина на човечеството също рисуват мотиви за шията, гърдите, украсена с надписи на рамото или на бедрото.

Henna tattoos on hands and body — how to make at home

Безопасност и здраве

Повечето хора, да посещавате салони за красота, предлагащи услуги татуировка с къна и басмой, плаши възможна алергия. Трябва да се каже, че татуировката басмой и с къна-това е най-безвреден изображения, които могат да бъдат приложени само към тялото. Те изцяло се състоят от естествени вещества, които се различават хипоалергенни качества. Рискът е сведен до минимум. Освен това, много от тях твърдят, че след боядисване на коса и тяло с къна, ускорява процеса на регенерация, тази технология дори позволява да се лекуват псориазис, алопецию и други заболявания.

Henna tattoos on hands and body — how to make at home

Единственото нещо, което може да уведомяват, понякога в състава на смеси включва козметични масла, може да бъде портокал, лимон, грейпфрут и т.н. Те се използват, за да се направи отпечатък след къна по-тъмен и студен. Ако използвате лошо масло, неразбавленное, или ще перегрелись, можете да се изгорите. Но в повечето случаи окуражаващи коментари.

Тази технология се използва за „татуирования“ за възрастни, така и за декорация за деца.

Тази боя е естествена и полезна за дермата всяка възраст, освен това, тези рисунки изглеждат много красиво и стилно (особено ако е етнически стил се поддържа от съответните аксесоари и грим).

Предимства и недостатъци:

Кожата става свежа и готово, това е средство понякога се добавя в хранителни маски и ексфолианти;може да се прилага на всяка точка на тялото си, те съвсем не са опасни;не боли, дори приятно, тъй като техника за нанасяне на къна може да замени осезаемо масаж, отпуснете след тежък работен ден, да събуди у момичетата чувственост;основен недостатък е, че фигура много бързо се измива. Казват, че той пази от 5 дни до две седмици, това не е съвсем вярно, ако човек често се къпе (например, посещение на басейн или плува в морето), татуировка ще е не повече от 2 дни. Не се нарушава целостта на кожата, освен това, това лечение на някои заболявания;не оставят след себе си, лепкава следа, като етикети;просто изпълни самостоятелно, ако си завършил курсове художествената гимназия, а след това да рисува с къна върху тялото има никакво затруднение.

Видео: как да направим временна татуировка на ръцете с къна

Направи си татуировка на стъпки

Повече да погледнем на това, как да направите татуировка с къна къща, изберете рецепта и скица, както и помислете за нанасяне на изображение. Важно: ако не сте сигурни в уменията си, е добре да се потърси помощта на човек, който умее да рисува, или да тренират на невидими зони на тялото, така или иначе, отпечатък от къна за известно време ще ви „де“.

Henna tattoos on hands and body — how to make at home

Фото — листове от модели за татуировка

Първо трябва да се определи със стил картини. Има няколко възможности:

    • Тема животни – това са рисунки на животни, птици, насекоми, направени от леки петна и кръгове;

Henna tattoos on hands and body — how to make at home

    • Фото — шаблони драконообразное е най-често посоката на най-популярните индийски красавици;Бял живопис-това е особен стил, го наричат безцветни, поради липсата на цветове;

Henna tattoos on hands and body — how to make at home

    • На снимката-бяла рисунка рисунки на децата nouzote с пайети – малки рисунки;женски интимна татуировка – различни пеперуди, птички и т.н.

Henna tattoos on hands and body — how to make at home

    Снимка шаблони пеперуди

Предлагаме ви нашата селекция на снимки, красиви шаблони и готови индийски миниатюри, които да направят татуировка с къна дома. Не забравяйте, стойността на татуировки ще бъде същата като Сте си намерили.

За да направи татуировка с къна , е необходимо:

Прах къна (една лъжица разкрасяване на ръце шест души)няколко лъжици много силен чай или kopeva лимон или limititation или легирана стомана locateregistry, стъклена или дървена купа за смесване.

Henna tattoos on hands and body — how to make at home

Снимка на Татуировката на гърба

Общото правило е, когато се смеси къна: колкото повече киселина, толкова по-тъмен смес. Ако паста не е достатъчно тъмно петно, просто трябва да се разрежда с по-сок от цитрусови плодове, т.е. черна татуировка, не предполага добавки по-голям басмы или кафе (това, по-скоро ще даде допълнителна „коричневатость“).

Инструкции стъпка по стъпка:

    Използвайте цедка, за да пресее къна на прах в купа;прецежда се сока от един лимон или лимонов сок в съд с прах, трябва сместа се разбърква до получаване на гладка паста;добавяне на много горещ силен чай или кафе, за да се направи сместа е малко по-мек, отколкото на паста за зъби, сега покрийте сместа с кърпа и оставете за една нощ, за да набъбне;срок на годност на тази паста в хладилник в продължение на 2-5 дни.

Henna tattoos on hands and body — how to make at home

Снимки на цветни татуировки

Тайните на оцветяване с къна

Когато сместа сутрин, ние трябва още веднъж внимателно и да се пристъпи към очерчиванию контур и създаване на инструмент, който ще рисува. Можете да използвате плътен полиетилен фолио, истински „домашни професионалисти“ действат дори прости на пакети. В крайна сметка, всичко, което не тече и от какво може да се направи конус.

Изрежете квадрат 5 х 5 см пластмасова торбичка. Поставете една супена лъжица къна вмъкнете в центъра на площада. Къна трябва да бъде с консистенция на паста за зъби;сгънете една страна в друга, за да направите формата на конус;преобръщане на върха на конус между палеца и показалеца си, докато дупката на върха на конус няма да стане с диаметър шивашката игла;затегнете страна на конуса лента. Когато компресирате филм от носового конус ще излезе паста;използване на конус, като декоратор на торти, за да направят фините линии, трябва да бъдат внимателно стискане на върха.

Henna tattoos on hands and body — how to make at home

Фото-боядисване с къна

Ние ви препоръчваме първо да използвате листа с широки линии, които не изискват опит и внимание, тогава по-добре да преминат обучение, като се позовава на китката си.

Важно! Преди да се прилагат, трябва да намажете дермата с маслени бои, за това не трябва да забравяме, между другото, често комплект от козметични масла съдържа дървени пръчици за ароматизиране. Техните широки краища и са един чудесен инструмент за рисуване.

Можете да поръчате хну директно от Индия или да се възползват от прах от местни магазини. Вие трябва да бъдат внимателни от най-евтините смеси, те могат да бъдат вредни за нежна кожа. Също и много магазини са напълно подготвени всички цветове, просто попитайте продавача каталог на бои за татуировки, където можете да си купите други материали и инструменти.