HomeманикюрТъмен лак за нокти: 30 страхотни идеи снимка

Тъмен лак за нокти: 30 страхотни идеи снимка

Съвременен и модерен маникюр може да се направи в различни нюанси. Но истинската връхната точка в дизайна на ноктите е тъмен маникюр. Гланцово или матово покритие, различни варианти за декор го правят уникален и ви карат да се адаптират към дадена житейска ситуация.

ПАЛИТРА ОТ ПО-ТЪМНИТЕ НЮАНСИ НА ЛАК ЗА НОКТИ.

Дълбоките тъмни нюанси на лак за нокти изглеждат красиво и възвишено, но важно условие за качествен и модерен маникюр е избор на цвят.

ЧЕРЕН АРТ НОКТИ

Популярни дизайни на черен фон изглеждат богато и зашеметяващо: черен нийл-арт с луксозен пясък, прах, блясък тонален маникюр, котешко око, перламутровая или метална пране и т.н.

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаЧерен арт нокти

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимка

Освен ултрамодерен материали за дизайн на ноктите, на нийл-арта използват и обичайните декоративни елементи: кристали, пайетки, балонеки, камимусуби и т.н. Но това не означава, че маникюр трябва да съдържа „аромат“, под формата на бижута. Традиционен строг и елегантен черен лъскав маникюр в модните тенденции винаги,а за разнообразие, може да се направи и лек гланц цветно покритие.

Черно нийл арт може да бъде специфична,например, за маникюр в стила на различни субкултури, любителите на специална музика и т.н., Тогава дизайн могат да бъдат изработени по поръчка на декоративни елементи, рисунки.

БОРДО, ТЪМНО-ЧЕРВЕН ВИНЕН НЮАНСИ

Избор на нюанси на бордо просто невероятно: тъмно-червен цвят със студени или топли цветове плътен и дълбок-те могат да придадат на ноктите чар и да осигури собственикът на моден тренд за маникюр. Проста цветна корица изглежда напълно самостоятелна, но бордо загатва за желанието да издигне модерен интериор.

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаДекор в бордовом маникюре

По-тъмните нюанси на Бургундия във всяка интерпретация (винени нюанси, тъмни тонове на червени) е хармонично, смесени с черен лак, със златни фигури и орнаменти, декоративни елементи в златни и сребърни нюанси.

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмно-червен маникюр със златни бижута

Дълги нокти правят лесен сочен дълбок цвят бордо в сплъстената вариант. И в тенденцията даде ноктите форма, овална или округлого квадрат, тогава бордо цвят ще изглежда подходящо.

КАФЯВО И ШОКОЛАД

Ако не сте сигурни, дали е или избран цвят за маникюр, нещо, което си струва да се предпочитат отчетния период или шоколадному цвят. Има много аргументи:

    • Универсален случайни вариант и е идеален за специални случаи;подходящ за всякакъв стил дрехи и цвят на кожата, възраст;към оттенку кафяво и шоколад нокти е подходящ всеки интериор;изглежда страхотно тъп и блясък в решението; ефектно съчетано с други определена тенденция цветове: тъмно син, червен, черен,

Бял

    и т.н.

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаШоколадова маникюрТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкакафяв дизайн нокти

Дизайн в нюанси на кафяво, подходящи за къси нокти, а също и ноктите по-голяма дължина. Тенденцията да се използват с матирано покритие за къси нокти и дълги – гланцово.

СИН ЦВЯТ

Луксозен, тъмен маникюр може да се направи в син цвят. Тя е добър за всички случаи на живота си, а благодарение на необичаен дизайн ще осигури победительнице маникюр и подчертават нейната индивидуалност. Тъмно син цвят върви добре с всички студени цветове, но като експерименти могат да бъдат допуснати всички тандемы.

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмно син маникюр

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимка

Гланцов лак в тъмно синьо ефективно разкрасяване на всяка дължина на ноктите, матирано покритие за оптимално използване на средна дължина или къси нокти. Невен ще украсят всеки интериор, в края на краищата, тъмно син ще отговарят на всеки: мъниста, кристали, фолио и т.н.

Последният „писък“ на модата за нокти-арта е космически маникюр, който просто се правят на тъмно син фон. Допускат петна лилаво, черно, тъмно-зелен цвят.

МАГЕНТА И МАРКЕЛОВЫЙ

Тъмно-виолетов цвят или близък до него нюанс на град марсала — тенденцията вече няколко сезона, който само набира популярност. Има няколко причини да изберете лилаво или маркеловый цвят за маникюр:

    Хармонично се съчетава с повечето от нюанси, използвани в ежедневни (бял, сив, черен и т.н); подходящ за всякаква форма и дължина на ноктите, може да украсяват ноктите на жените от всички възрасти;изглежда страхотно в глянце и сплъстената цвят;ефективно украсена с кристали, пайети, фолио.

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаЛилавТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаманикюр цвят за маникюр marsala

Предимствата на този цвят марсала и лилаво-това още не е краят. Също така той може да е хармонично се комбинира почти с всички цветове, както тъмни, така и светли нюанси.

ТЪМНО-ЗЕЛЕНИ НЮАНСИ

Палитра тъмни нюанси на зелено може да варира по цветята, с една смес от синьо, жълто, оранжево. В зависимост от това, разликата между цветовете на покрития могат да бъдат огромни.

Наситен цвят на смарагд елегантно изглежда в различни дизайнах: кошачьем, сплъстената, лъскава, като в однотонном вариант, така и в декор. Нюанси на „милитари „често се използват в“ кошачьем“ вариант, но за фон в новогодишния маникюре това е идеалното място.

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаРазлични нюанси на наситено-зелен в маникюре

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимка

Тъмно-зелени нюанси се съчетават хармонично с“ неутрални “ цветове: бял, черен, сив и т.н. В тенденция тъмно-зелен цвят се съчетава с контрастни цветове, съчетавайки ги по френски, лунна маникюре и т.н.

ТЪМНО СИВ ТОН

Тези неприметные вид на тъмно-сиви на цвят, маникюр всъщност са на върха на популярността, перфектно се комбинират с всички фасонами и расцветками рокли, подходящи за различни възрасти.

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмно сив маникюр

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимка

Тъмно сив маникюр развива по нов начин, ако правите оригинални комбинация с други по-ярки нюанси на червено, розово, синьо, сиво и т.н. покритие в тъмни цветове еднакво ефектно изглежда като в лъскава, така и в сплъстената разтвор. За този цвят лак, можете да използвате всякакви декоративни елементи и орнаменти, цветова гама го е позволено всяка.

КОМБИНАЦИЯ ОТ КОНТРАСТНИ ЛАКОВЕ

Плътен „на тъмно“ лак за нокти, може да се разрежда с ярки акценти в контрастен лак за нокти. Той може да е всякакъв цвят, като Изборът зависи от личните предпочитания и планираният дизайн. Но има някои трикове, които ще направят необичаен маникюр:

    Перфектно се съчетават с различни тонове на един и същи цвят (например, бордо и бледо розово, тъмно синьо със синьо и т.н.); добър ефект дават тандемы топли тонове в един маникюре или студени; заглушен от по-тъмните нюанси са подходящи ярки и богати цветове.

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаЗа разлика комбинация от тъмни нюанси с други цветове

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимка

Несъответствия в цвят лак за нокти може да се прояви чрез рисунки или ъгловати модели, техника (френска, лунна светлина, и др), смес от матирана и лъскава лакове.

СЛУЧАЙНИ МАНИКЮР С МАТОВО ПОКРИТИЕ

Дизайн за нокти „всеки ден“ се подбират по такъв начин, че при переодевании маникюр изглеждаше уместно и не противоречил начин. Матово покритие сега са в движение, идеален за всеки формата и дължината на ноктите.

ЧЕРНИЯТ ФРЕНСКИ И ЛУНАТА НИЙЛ-АРТ

Лунна техника и лак за нокти във френски стил и изглеждат чудесно във всеки оттенке, но по-тъмни тонове придават особено благородство и някаква плака мистерия. Ако по-тъмни нюанси в тези техники се използват като тапети за допълнителни цвята (за цвят върха на нокътя, дупки), можете да използвате обикновен бял слой и прозрачно покритие, но има и различни експерименти.

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаЛунен маникюрТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкатъмно френски

Френски и лунен маникюр могат да се комбинират в един дизайн, редуващи се с този дизайн, с твърди покрития за украса и декорация. Подходящи са тъмните данните техника решения както за ежедневно носене, така и, при необходимост, за изпълнение на празничен маникюр.

ЛЪСКАВА ПОВЪРХНОСТ

Съблазнителни нюанси гланц, особено на тъмни цветове, изглеждат страхотно на маникюре много ефектно и женствени. С гланцово покритие могат да се комбинират различни дизайни на нокти и техника. Например, черно гел-лак в един лъскав вид изглежда страхотно в лунната техника, с помощта на прозрачни отвори за нокти.

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаЛъскав тъмен маникюр

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимка

За да направите блясък на ноктите си по-силно, можете да използвате специален гланц горен гел-лак. Ако използвате обикновен лак за нокти, след това на върха на цветно покритие се нанася прозрачен гланц лак.

ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ С ПАЙЕТИ

Неизменна украса на ноктите с пайети и кристали. В тъмните нюанси на лак за нокти ще се открояват ярки елементи: златни или сребърни пайети, червени или сини камимусуби, сребро, кристали и т.н. За трептене или интересно преливане трябва да изберете обувки или обувки в същия цвят лак за нокти, кристали и може да се използва на същия принцип.

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаБлясък в тъмно маникюреТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкакристали в тъмно и дизайн нокти

Възможности за нокти-арт с лъскави „притурки“ на ноктите могат да бъдат най-разнообразни. Блестящи елементи, поставени на ръба на нокътя в основата, заместват цялата нокътната плоча, добавете ги в рисунки и орнаменти като акценти и т.н.

КОТЕШКИ ОЧИ НА НОКТИТЕ

Моден тренд-тъмен котешки маникюр. А ако ще се използва магнитен лак за нокти, такъв дизайн на ноктите ще бъде без конкуренция. Тъмен лак за нокти с такъв ефект е подходящо да се комбинира с лъскави тъмни лакове (например, черно ако върви добре, тъмно синьо и т.н.).

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен котешки маникюр

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимка

За създаване на уникален дизайн за“ кошачьему “ корицата са подходящи лаконичен декорация: кристали, россыпные камъни, кристаллизованные, но не е много уместно смотрящиеся цветни пайети, фолио и т.н.

За много къси нокти („root“) – широка нокътната плочка не си струва да използвате покритие с ефект“ котки“, тъй като нюанси ще наруши форма на ноктите.

ОМБРЕ И ТЪМЕН ГРАДИЕНТ

Плавни преходи от цвят на цвят за маникюр доставят удоволствие и бедрата, а сянка придава на дизайна загадочности. Градиентный маникюр омбре в тъмни цветове, ефектно изглежда на ноктите е с дължина повече от 3 mm. Комбинация може да бъде различна, но класическият вариант – затъмнение с черен цвят по ръба на нокътя или в основата. При техниката омбре тъмен преход може да бъде от кутрето до голямо изменение.

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаОмбре с тъмни цветовеТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкатъмен наклон на ноктите

Прехода от светла към затъмнен може да се направи в един цвят, само с промяна на цветовата гама. Например, от светло-син до тъмно-синьо или пастельно-зелен до тъмно на цвят.

НОКТИТЕ

На тъмен фон се открояват с висок контраст фигура, но има разлика в начина, по който ги прилагаме. Водни етикети не се проявяват напълно, затова за дизайн на ноктите, е добре да използвате стилни рисунки:

    Геометрични мотиви (в последните сезони – просто е горещо в маникюре);цветя (в тенденция елегантен контур, боядисани контрастен цвят);животни мотиви (мотиви леопардового принта, следи от пръсти и т.н.); тематични и сезонни изображения (листа, снежни човеци, цветя и др).

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаПримери на рисунки на тъмно маникюре

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимка

За плоска повърхност на нокътя рисунки трябва да покрие прозрачен лак или отгоре. Ако не искате да се боядисват ноктите, това може да се направи дизайн с водни стикери. Под тях си заслужава да се направи на бял фон, така че изображението се види ясно с всички цветови нюанси.

ТЪМНО ДЕКОРАЦИЯ ЗА КЪСИ НОКТИ

Дори много къси нокти на краката може да изглежда спретнато и стилно, само трябва да изберете предпочитан нюанс на лака за нокти. Тъмните нюанси визуално „крият“ ноктите, така че този цвят е идеален за придаване на по-чисти форми на широк ноктите. За къси нокти не се прави на голям декор, а се ограничават до малки предмети за украса.

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимка

СНИМКА ТЪМЕН ЛАК ЗА НОКТИ ВЪРХУ ДЪЛГИ НОКТИ

Голяма дължина на ноктите не е показател за демонстрации с отлично чувство за стил. В тенденцията квадрат на ноктите под формата на малък стесняване на края на нокътя.

Тъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимкаТъмен маникюр: 55 шикозни идеи снимка

Дълги нокти лесно да се наклони, да експериментират с декорации и дизайнами,като цялостна боядисване или нанасяне.