Homeмодне саветеВечерен грим под червената рокля

Вечерен грим под червената рокля

0c533c3442c369d031b75bf579072c87 - Вечерен грим под червената рокля

Червеният цвят-това е знак, горещо сърце и бистър ум. Предлагаме да се помисли, че всички грим с червена рокля, каква цветова схема да избера за очите и устните, както и фото-примери мейк-ъп.

Комбинация от цветове

Червен, противно на много стереотипам, интересите на момичетата всеки комплекции, важното вземете своя номер. Това може да стане само чрез дълги търсения, нито един козметик при разглеждане не може да се каже, какъв цвят трябва да си купя рокля, така че бъдете търпеливи.

Какви цветя се съчетава червено:

А. устна:

Розово, лесен корал, оранжево (ако е подходящ нюанс);бежов, пастелно, ванилия;градиент от черно към червено, ярко червено, повтаря цвета на роклята.

На vb На очите:

Светло бежов, бял, сребрист (обичаше да рисува Мерилин Монро);Черно (само tsvetotip зима);светло розово или перли.

Най-добрият вариант е да се направи лек и лесен начин, червена рокля останало „доработает“, важното е да не се създават прекомерен акцент върху очите, това ще даде образа на вульгарности и вулгарност. Помислете, как изглежда най-подходящия грим а ла Мерлин. Тази блондинка винаги е казвала, че червено-любим цвят, и не забравяйте да го нося на светски събития. Трябва да се каже, че този грим е универсален и подходящ за всички момичета, независимо от цвета на косата, но эффектнее само изглеждат блондинки.

Лицето трябва да се почисти от себум. Суха, нанесете тонален крем и захар, выровняв повърхност;след това много внимателно праха, активен клепачите си и нанесете по-светъл цвят: бял или сребрист;имаме нужда от черен молив за очи. Трябва да рисува класически стрелки ретро. Те имат широка опашка и много тънка основа, този подход ще помогне за увеличаване на очите и визуално отстраняване на проблема ниско век;Нататък парцел спирала, срешете миглите, progressivem веждите;на търна устни. Това е един от малкото видим, когато може да накрасить устните червен червило и не изглежда вулгарно. Ние предлагаме да използвате молив за контур, който да подчертае драмата. Много внимателно и старателно да работи;за да завършите грим, добавете лек руж на бузите. Това е задължително условие, без него лице ще изглежда плосък.

0c533c3442c369d031b75bf579072c87 - Вечерен грим под червената рокля

Гримьори казват, че най-лесният начин С този инвентар за работа с кафяви очи.

Видео: преглед на червени рокли

Как да боядисате тъмни коси

Брюнеткам малко по-трудно при повечето момичета е много сложен tsvetotip, той и при най-малкото нещо, което не сме допир ще ви превърне в Снежна Кралица.

81e63bde9fee3e934cb431630a320d00 - Вечерен грим под червената рокля

Снимка грим за брюнетки

Как да направите грим под дълга червена рокля за зелено или зелено-сиви очи.

Лицето е покрито с тонер, прах, изравняване на тена на лицето ни трябват бели, сиви и черни сенки и молив в цвета на въглища. Първо нанесете бял, те покрили цялата площ век. По-нататъшното проучване на гънки с кожата надбровных сива сянка, трябва да доведе до глоба сива ивица, полу-овална. След като нанесете молив по линията на миглите, на долната и горната част век, че образът изглеждаше твърде остър. Добави черна сянка, те дават по-мек вид;допълнена на насипни трупове;устните ви препоръчваме да се носят омбре. Нов стил грим, който е много популярен както на модните подиуми, така и в ежедневието. Към контура, нанесете черен молив, не се страхувайте, в началото на устните ще изглеждат по-тесни и много тъмни. След като боята на правилния цвят червило трупа върху нея с молив. Това ще бъде интересен наклон. При желание, в центъра на долната устна, се нанася капка бяла червило, за чувственост;

a3c9586caa782580e6cd0f203fa5efb6 - Вечерен грим под червената рокля

Снимки emberisolte розово или праскова розов руж, за да подчертае скулите.

63530d88501918fd0f62e61d55f0e7ba - Вечерен грим под червената рокля

Снимка Грим за зелени очи

У Дома можете да направите омбре всеки цвят. Най-важното, за контур използвайте молив в няколко по-тъмни тонове, за да създадете преход между цветовете.

6a7fc00232f76e79f6201452a2f0c38e - Вечерен грим под червената рокля

Снимка Розово Ombre

Ярък цвят, тип

– Трудно да се направи вечерния грим под бална червена рокля, момичета със сини или синьо-сиви очи. Тук трябва да има някакво умение.

Изравняване на лицето dushiruum всички неравности и проблемни зони;прилагане на първо място за вечни pearlescent сянка, можете да вземете малко синьо-бяло. След това ще трябва да използвате студени нюанси, в зависимост от очите, е позволено да работят в зелената сянка, светло синьо, лилаво;под миглите, нанесете очна линия, боядисват ги туш;всичко да излезе твърде ярко, като на червило използвайте блясък и успокояващи цветове: розов, бежов;след това ще трябва да се отнасят руж под роклята (сьомга препоръчително) и поставете го върху скулите.

6d9855171eeadc57829c7c3dc39a7226 - Вечерен грим под червената рокля

Грим снимка за ярки личности

Съвети от гримьори

Капитанът на грим момичета предлагам следното тайните, при грима под червената рокля:

Крилата на носа трябва да боядиса по-светъл тон тонален крем, не твърде толсто, достатъчно малък полосочки. Това ще ви накара да изглеждате по-аристократично в светлината на лампата;много е важно прическа, това зависи от ъгъла на падане на светлината. За да направите грим само тогава, когато сте готови прическа;ако искате да направите празничен грим (сватба или Коледа), в допълнение към сянка се препоръчва да се прилагат и пайети;според класическите схващания, маникюр и рокля, трябва да повтаря оттенък. Това не е толкова популярен, въпреки че, ако искате да олицетворява имиджа на ретро, а след това се опитайте да намерите лак, максимално подобна на червило.

d55c7ec0d663ca99797600fc3130c313 - Вечерен грим под червената рокля

Снимки в ретро стил