Homeмодне саветеВечерен грим за блондинки

Вечерен грим за блондинки

911168089097501e0eaa7bd867aab63b - Вечерен грим за блондинки

911168089097501e0eaa7bd867aab63b - Вечерен грим за блондинки

Блондинка живота на момичето не е лесно: рядко ги приемат на сериозно, това е по-трудно да изберете цветовата гама на дрехите и аксесоарите, да не говорим за грима. Ние искаме да светловолосые живота на звяра е малко по-лесно, и да ви научи как да направите вечерния грим за блондинки: техника и фото, и тайните на известните гримьори.

Светли очи

Този начин на нанасяне на грим може да се нарече класически, защото той е измислен за украса zlatoglazok със светли очи. Асоциативни при споменаването на русия, пред очите му се появяват ярки дама със сини очи. А в този цвят тип се прилага вечерния грим дома си и да не изглеждат вулгарно?

За начало трябва да изберете цветовата гама на козметика. Използвайте студена палитра, за сини очи, най-добре е да се прибегне до метални нюанси – злато, сребро. За да подчертаете формата на очите, използвайте молив за очи в черно и цвят да изберете спирала за мигли.

Видео уроци за грим за блондинки, със светли очи

Сега стъпка по стъпка препоръкикак да направим празничен вечерен грим за блондинки в домашни условия:

Непременно трябва да се приведе в съответствие с цвета на лицето, това кожата се почиства, и сложи върху нея тонален крем;Сега праха, активен човек, особено на очите и на устните, използваме цвят на прах близък до натуральному;започваме боядисване на очите. Парцел за първи слой сенки, те трябва да бъдат на няколко по-леки тонове на основните цветове, нанесени основни сенки за всички клепач. Ако ние правим грим малки или капси, след това се рисуват сенки под веждите. Сега в горната част на основата се наслагва основен слой. Трябва да се изготви по линията на миглите, и сянката на веждите. Ако е необходимо, прокрасьте туш върху клепачите, а в по-тъмен нюанс боя върху сгъвката между очите и веждите, извод за сега. Я да нанесете линия от линията на растеж на миглите, колкото е възможно по-тънки, това ще осигури естествеността ефект на гъстите мигли. Завърши поглед с помощта на спирала, в зависимост от избраните от вас цветове, трябва да се събере и червило. Ако вечерния грим на очите ярко, по-добре да легло цвят, Ако имате нужда от грим за блондинки, се препоръчва да се разгледа в розово и червено на цвят червило.ПРОЧЕТЕТЕ ПО ТЕМАТА: Как да се прилага грим на лицето видео уроци.

4bc3015ececb56106a53066f774e38ef - Вечерен грим за блондинки

Снимка на блондинка със сини очи

Същите цветове можете да използвате и момичета със сиво-сини и сиви очи, и те могат да се подчертае, на дълбоката сянка на очите черни сенки, сиво, тъмно синьо и светло синьо. За момичета цветотипа Лятото се препоръчват цвят червило: коралов, ясен гланц, розово, ванилия.

812279163dab8a57cee3e6f991db1de5 - Вечерен грим за блондинки

Фото-Грим за блондинки със сини очи

Кафяви очи

Най-интересни грим за блондинки Карипазим. Това като цяло е много необичайно изглежда: руса коса и тъмни очи. Често Това може да се види на снимките на сайтове на агенции за модели. Тук е необходима сложна игра на светлината и сянката. Предлагаме ви да опитате следния вариант вечерта грим:

    Изравняване на лицето, но сега е необходимо под долния клепач, за да нанесете коректор, за разкрасяване на кожата и крият всички недостатъци – синини под очите, торбички и бръчки;на лицето да се нанесе крем, тональник и след всички выравнивающая прах. Много е важно да е добър слой върху клепачите, а след това на сянка лягут равномерно и не ще прерасне в бучки. За това, че цената и качеството на продукта също трябва да бъде на височина не сме оспариваем;да нанесат сенките, да се използва светлината, която ще намерите в комплекта, както и за боядисване на техните цялата повърхност век, смесване под вежди;след като база намести, трябва да прокрасить клепач тъмен оттенък. Правилният вечерния грим на очите предполага живопис първа линия на миглите, след зони в центъра век, в края на гънки между очите и веждите;ако е необходимо, нанесете очна линия. Трябва да се отбележи, в зависимост от ефект на грим, за нанасяне на очна линия може да варира. Например, ние искахме да създадете романтична и интересно изглеждат с вечерен грим? Използването на очна линия до сенки. Искате да подчертая страст – да рисувам от него, след като сянка. След това мастило. Що се отнася до кафяв цвят, блондинки с кафяви очи може да се използва спирала синьо и черно, а също и с пайети;направете дълбок цвят червило. Създаване на ефект на драмата, който обича да използва Готие в грима на моделите си. Progressivem контура молив за устни в цвят по-тъмен от червило, след внимателно с помощта на четката и рисува червило вътре очерченной област.

855e419138df885bdbcd7eaa1bc03643 - Вечерен грим за блондинки

Снимка блондинки с кафяви очи

Цветове, които ще подхождат на момичетата с кафяви очи и руса коса, или цветотипа Пролет: зелено, тюркоаз, аквамарин, мляко, бял, кафяв. За устните: светъл корал, лососевый, златист.

Боядисване на очи зелен цвят

Това е най-рядък цвят на блондинката. Често това идва от тези, чиито косата на слънце и леко Рыженков. Това е цветът на есенния тип, и ние знаем, че вечерния грим на очите за блондинки, подходящ за зеленоглазых.

Като пример, предложен грим за пълно лице. Ние пропагандировали използването на руж, това е много сложна операция и един погрешен ход може да съсипе всички усилия, но ако имате кръгло или пълно личице, без тях просто не може.

Почиства лицето, выравниваем цвета си, парцел с крем, основа и захар;сега започва магията. Спомни си как руж покрива бузата, след физическо натоварване? Точно по тази линия и да се боя, но има едно малко изключение. Треугольное пълно лицето боя така: скулите, челото от двете страни, се простира на брадичката в най-ниската точка, челото в горната част на скулите, колкото е възможно по-горе; лицето във формата на круши – ясно върху скулите. Сега сянката. За малки очи, Първо нанесете по-светъл нюанс. Боята по цялата площ век и вежди. Сега тъмните сенки се нанася върху долния и горния клепач, растушевываем. Колкото по-тъмна сянка, толкова по-изразителни работа на окото;лайнер в този вариант се използва върху долния клепач и отгоре. И не е необходимо да се направи една линия е много тънка, достатъчно е просто да се съобразят с разрез на очите, в противен случай може да се получи вместо азиатските с форма на бадем. Използвайте черно мастило;сега устните. Можете да се възползвате от офертата за първи или втори вариант, в зависимост от формата на челюстите и тържества.

bb06676e39b037763995f2c69a6fd5d4 - Вечерен грим за блондинки

Фото-Грим за блондинки със зелени очи

Момиче със светло зелени очи трудно, асортиментът е много богат, но неправилно използване на риск от заразяване с появата на зависим човек. Спомни си, колко звезди с цвят на есен тип е бил погрешно е нарисувал и как той провали всичко. Вашите цветове са: всички топли нюанси: тухла, кафяво, кестен, шоколад, бронз, къна, охра, мед, тъмно-зелено, вкусен. За устните: червено, бордо, кафяво, горчица. Ако не сте сигурна, посетете гримьор, той може да бъде намерен във всеки град, независимо от Тюмен, или Москва.

Майсторски клас на макияжу за зимата

Блондинка с Тип зимни цвят е изключително малък. И често, те не са естествени, защото през зимата пепеляво бяла коса, бяла кожа и много светли или много тъмни очи. За да се направи едно момиче, което всички по-горе предложените варианти, но трябва да бъдете внимателни с цветя.

Ние препоръчваме да се използват: черни сенки, по-тъмни и студени цветове, за да подчертае порцеланова белота на кожата, устните си ярко червено, тъмно-розов, розов (изберете цвета, който искате и да си купите определен брой можете да използвате професионални каталози, които можете да намерите във всички големи магазини в цялата страна). Спирала и очна линия само в черен цвят. Руж – тъмно розово.

В модата на естествената красота: това е естествения цвят на косата, чиста кожа и направите помия полагане. Но красив вечерен грим за блондинки не може да бъде изпълнена в естествени нюанси. През зимата на 2013-2014, за да отговарят по-светъл молив за устни и подчерта червило. Като за модни Диор, това, светли очи и тънки руж, тази схема често се използва визажистами къща Valentino.

Надяваме се, нашето ръководство помогна на собствениците на светли умове красив грим. Трябва да се отбележи, всяка схема е подходяща за използване брюнетки, червенокоси или кестенява коса, трябва само да промените цвета на грима.

Видео за това, как да кандидатстват за блондинки, вечерен грим