Homeмодне саветеЗа грим в сиво-зелени очи — инструкция

За грим в сиво-зелени очи — инструкция

747fb215a3b603c42cc3231fbf050bea - За грим в сиво-зелени очи — инструкция

Зеленоглазки да се гордеем с присъствието на този рядък и красив цвят от себе си – само 2% от хората на Земята се ражда с такъв очарователен нюанс. Предлагаме да помисли, как да направите грим, за да се сиво-зелени очи, стъпка по стъпка снимки и видео към тях, кои цветове са подходящи, техники и тайни нанасяне.

Подходящи цветове

Много зависи от общия цветотипа, а не само в един цвят на очите. За блондинки, отлично подходящи са всички нюанси на розово, кайсии, праскови, патладжан и лилаво. Те ще ви помогнат да се съсредоточи върху очите, подчертават наситен цвят на сиво-зелените и сиво-сини очи. Ако искате да подчертаете цвета на кожата си, опитайте се да използвате кафяв, златни и жълти сенки за очи, възможностите зависят от бледности на кожата.

Тъмно кафяв добър за създаване на контраст при червена момичета, с тъмна кожа, ако те имат светло-сиво-зелени очи. Шоколадова прави сиви очи са изрично. За момиче с тъмна коса, използвайте гланц седеф и ярко-розови сенки, докато Браун ще бъде по-добре комбинират нюанси на оранжево, сребро, розово и червено.

Грим за всеки цвят постепенно

По грим, сме събрали съвети от водещите гримьори в нашите уроци стъпка по стъпка. Но не забравяйте, че тези препоръки се използва за означаване на общата основа, от своя страна, може да експериментирате с различни цветове и нюанси, защото никой не знае колко красиво ще изглежда определен цвят на кожата си, освен вас.

747fb215a3b603c42cc3231fbf050bea - За грим в сиво-зелени очи — инструкция

Момичета с есента на лицето

Перфектен грим за есента и за сиво-зелените и сиво-зелено-кафяви очи:

Почиства лицето, обезжириваем крилата на носа и зоната на челото, клепачите трябва да се излее на прах. Предлагам да се използва марката на Мери Кей, защото това е сравнително евтин и много пада върху дермата;сега подбираме палитра. Ние ви препоръчваме да се обърне специално внимание на златни и шоколадови цветове. Да нанесете основен слой сенки светло-жълт или златен цвят, покриване само движещ клепач;по-нататък, в ъгъла на окото нанесете по-тъмен нюанс, като например шоколад, за да се създаде модерен контраст. Сега трябва да изберете средно сянка между тези две, и малко поръсете ги преминете на клепача, в сянката на сенките, за да получите гладки преходи, като градиент;след като си ръка с молив тъмно-кафяви или черни на цвят и тънка линия точно до основата на миглите на долния клепач нанесете кафяви сенки, които помрачи гънка и в ъгъла – шоколад, не се подчертае, молив, линия, въпреки че тази техника ще ви помогне визуално да се реши проблема с малки очи;Оцветители или мастила.

997185b5b2c13ad910a1b5298e5cb2b5 - За грим в сиво-зелени очи — инструкция

Грим снимка за цветовете на есента тип

Ако е извършено правилно, това Опушен грим е много естествен, ако е необходимо бързо да се определи дневната начин на вечер, с просто по-интензивно прокрасьте туш очна линия може да се вземе по-тъмни.

Ако искате да създадете стилен нова година или сватбен грим в такива цветове, които можете да опитате, за да завинаги да добавите специални искри, които са насочени в областта на миглите и да увеличите визуално очите.
Видео: ежедневния грим за зелени сиви очи

Ежедневния грим, за лятната момичета: майсторски клас

Летни дамски се считат за момиче с руса или пепельными коса и сиво-зелени очи, понякога с петна синьо. За да увеличите спокойно и естествено да се подчертае красотата на този цвят, можете да използвате топли прасковени, сиви и розови сенки.

Праха, активен клепачите пудра с телесен цвят;след основаването, нанесете праскова сянка върху цялата област около очите, достигане на веждите. Под веждите може да се направи малък штришок, използвайки сребърни или златни сенки, този ефектен ход ще помогне да се справи със задаващата век, но само златисти сенки ще се разпространява на подвижния складкой, и надвиснали парцел затъмнение, с помощта на ванилия или тъмно бежово;собственици на пепеляв сиво-зелени очи малко да ги изразят, той предлага да се използват сиви сенки. На базата На прасковено разходете се с четка в района, що се отнася до мобилни складкой, вие ще получите нещо подобно на грим птица. Тайната на този грим е добре растушевать, следва да се обърне специално внимание. След създаването на наклон на ъгъл на окото нанесете гледна тъмно-сиви сенки, смила не трябва;под долния клепач на ивици сива на цвят, почистете го до храмовете, боядисани с черно мастило.

29db0c99d8a7925beb191783828d569f - За грим в сиво-зелени очи — инструкция

Фото-Грим за летния цветотипа

С тази палитра може да бъде голям празничен грим, само по линия на миглите прокрасьте туш Златен молив, и в областта на замяна на сянка с тъмно-кафява или черна.
Видео: преглед на тенденции грим за сиво-зелени очи

Пролетта tsvetotip

За светли момичета със сиво-зелени очи и русыми или червена коса, топъл цвят на лицето, използвайте кафяви сенки за очи в правилния грим не винаги е подходящо, в повечето случаи, тази палитра ще ви позволи да създадете ефект заплаканных очите. Но много приятен и деликатен начин се получава с бежевыми сенки, син, зелен, сребро и злато. Ще ви е необходимо малко време, за да изберете свой собствен цвят, защото в присъствието на цветови тип, кръгли или бадемовидни очи, ако изберете грешен цвят, ще се включи вид „момиче-момиче“, и ако свръхреагира, тя ще изглеждате като кралица на пеперуди.

Прахове очи;след progressivem всяка базова клепач цвят, ние ви препоръчваме да вземе бели сенки или възможно най-близо до тази сянка. Това е перфектния вариант, ако искате да създадете ефект на големи очи, в края на краищата, студено бяло е забележително по-голям;на върха на бели сенки, се прилагат сребро. Може би по цялата площ век, но само на места в ъгли на очите, не перо, трябва да се създадат перлен ефект. Сега имаме нужда от очна линия с помощта на течна очна линия, маркер, или тъмен молив добре, ще се получи чудесен арабски грим. Стрелките, което съответства на изображението и намаляване на очите, не я търкайте;нанесете спирала.

d42c3c4a46c92d749b3de64166a8479d - За грим в сиво-зелени очи — инструкция

Снимка — за Грим в сиво-зелени очи цветотипа Пролет

Зимните момичета

За брюнетки е доста трудно да се намери лек грим под сиво-зелени очи. По данни на професионален гримьор, твърде лесен мейк-ъп ще изглежда прекалено прост, прекалено тъмно – шантав. Помислете много популярен вид за нанасяне на сенки за очи-омбре:

Припудренные клепачи и prograsive бежово сянка, ехо оттенку на кожата;на движещ клепач се нанасят сенки тъмни нюанси. Той може да бъде тъмно-сиво, кафяво, тъмно сребро. След нанасяне е необходимо да се покрие до върха, до линията на веждите;сега, на базата на светлина извършват с помощта на четка с голубоватыми сенки. Също така можете да използвате лилаво или патладжан, но те не трябва да бъдат твърде тъмни. Студените цветове ще ви помогнат да направите погледа по-изразителен;под линията на ресничките постепенно носим черен молив или тънка течна подводкой. Нанесете спирала.

78a938face36bcce42e4a3c5e923b9c3 - За грим в сиво-зелени очи — инструкция

Снимка грим за цветотипа Зима

За да изберете точното комбинация, трябва да се проверява на цвят, много зависи от нюанси червило, косата и руж, също така, не забравяйте за някои видове осветление.

Надявам се, нашите примери как да направите грим, за да се сиво-зелени очи може да ви помогне да намерите пътя си.