Homeмодне саветеЗащо да Запечатване на ноктите на кола маска?

Защо да Запечатване на ноктите на кола маска?

c6125440c47ad8f96d9020d402d7e08d - Защо да Запечатване на ноктите на кола маска?

Не всички съвременни процедури за укрепване на ноктите е също толкова ефективен, колкото и запечатване на ноктите. Тази уникална процедура може да бъде изпълнена в различни материали, а в резултат на сухо и остатъкът, здравословна ногтевая плоча. Това е възможно дори и след най-изтощително „козметични процедури“: капацитет, постоянен шеллак, а също и защото в природата на организма, когато недостигът на витамини, минерали, когато ноктите стават слаби форма.

Кой трябва да запечатване на ноктите?

Ненужни процедури запечатване няма да има кой в действителност – това е интензивното обогатяване на структурата на ноктите с важни витамини и минерали, минерали. Дори и със супер силни и здрави нокти, вие трябва да се грижи за тяхното благополучие предварително. И за да може да се говори, когато има директен необходимостта от подобна консолидация.

Има определена категория жени, че тези срещи са от съществено значение и са едни от Бързи възможности да се избавите от проблема.

c6125440c47ad8f96d9020d402d7e08d - Защо да Запечатване на ноктите на кола маска?

Запечатване на ноктите кола маска

Запечатване на ноктите се препоръчва за хора с подобни проблеми и „пирон“ навици:

    Редовни увреждане на горния слой на нокътната плочка (под ноктите, покритие с гел-лак или шеллак, носене на изкуствени нокти — типсы);отслабена ноктите се дължи на липсата на витамини, микроелементи, минерали) в организма;изключване на нокътя се дължи на гъбични инфекции, заболявания (екзема, псориазис);биологичното стареене;редовен маникюр обичайните декоративни бои и, съответно, честото използване на течност за отстраняването им (особено на базата на ацетон);чести намирането на сухо място.

Печат крехка нокътната плочка могат да бъдат почти всички възрасти (въпреки че не се препоръчва на момичетата до 16) и след процедурата ще се усети следните предимства:

    • При условие на терапевтичния ефект, след което ноктите растат по-добре, и утвърждават ногтевая плоча;прекрасен козметичен ефект: процедура придава на ноктите здрав блясък и цвят;можете да направите

Маникюр с гел-лак

    просто или декоративно покритие с лак и да не се страхуват за тяхната вреда на ноктите.

За извършване на запечатване, за изграждане на защитно покритие и укрепване на ноктите, в салони, в домашни условия е трудно да се направи, и компоненти за скъпи процедури.

Противопоказания и недостатъците на процедурата

Необходимостта от процедури винаги зависи от желанието на жената. Това ли е профилактика или извършване на козметични процедури по обработка на ноктите, има само едно съществено противопоказание-много малка възраст момичетата, а точно до 16 (да не се зареди още не съзряват за нокътната плочка дори на природни съединения).

Сред недостатъците уплътнителни Забележка:

    Нуждата от повторение на един път на месец (приблизително);несъответствие на процедура на дълги нокти (оптималната дължина – 2 мм, се допускат до 4-5 мм).

Всъщност, дискомфорт или нюанси на процедурата на запечатване ноктите има, така че не се колебайте да избере състава, стойността на което зависи от метода.

Методи за запечатване на ноктите на стъпки

Уникално здравно осигуряване се случва от различни видове и методи за тяхното ползване могат да се различават. Също така разходите за процедурата ще бъде различна.

Восък покритие

Популярни восък за запечатване е с ниска стойност на процедурата, докато ползата от специален козметичен восък оказва благотворно влияние върху нокът: на витамин А и други комплекси, които са обогатени с този восък, минерали, антибактериални и омекотители компоненти.

Работи восъчни покритие на нокътната плочка за поставяне на основа естествен пчелен восък по схемата:

За да формират който излиза част на нокътя обикновена пилкой (действителната форма – овал, бадем, квадрат); околоногтевых на ролките, за да почистите мъртвите клетки на кожата, почистване на кожичките (тласък, за довършителни работи и т.н. – както е удобно);шлифован повърхността на фин баба или друга мека пила за нокти, нанесете восък състав за ноктите и внимателно се втрива му. Восък от източник на топлина ще стане по-течен и добре са в състояние да проникнат в ноктите. За по-добро привличане на хранителни вещества в нокътната пластина, можете да използвате специална четка за велур (възел полиране);

88ec7c5e4be6d9ddfe415879cb2378cb - Защо да Запечатване на ноктите на кола маска?

Работа полиране блок за запечатване naugtyamerica освен това, нокътната плоча восък, крем и внимателно се втрива;под слой от восък по-добре да „хвана“ на ногтевом леглото, след процедурата е по-добре да се потопи нокти на краката в студена вода, за да „запечата“ всички люспи от горещ восък за нокти.

Необходимостта от тази процедура е по-добре да се повери на специалист, той ще може адекватно да се оцени състоянието на ноктите определя начина на запечатване. Повтарям запечатване на кола маска един път в месеца.

Гел

Защитен слой може да бъде създаден с помощта на биогеля (той също се нарича biosculpture). Това укрепване ще направи ноктите по-дебел, ще му позволи да расте (до средни). Процедурата за запечатване на гела по-дълго, както се изисква полимеризация на покритието на лампата UV-радиация.

Запечатване-това е ефективна процедура по следния начин:

Да се готви копър (това се извършва хигиенни маникюр в удобно техника);лак за нокти с мека буйволовой кожата е да се премахнат лъскав слой, обезмаслени, да използват базата и да я да изсъхне;след това се покрива ноктите биогелем (можете да изберете желания нюанс) и се изсушава за точното количество от време на лампа. Струва си да се обърне особено внимание на връхчетата на ноктите и запечатан им;след изсъхване слой се нанася следващия, както и сушени;“фиксирана“ ефект.

335c361318edd2eded269bd6036a46f1 - Защо да Запечатване на ноктите на кола маска?

Запечатване на ноктите гел

След процедурата на запечатване на епидермиса се обработват със специални козметично масло или специален обогатено със сметана (може да използвате обикновен крем). Красив маникюр безцветен или цветен гел продължава около 3 седмици, след което тя може да развалят външния вид на ноктите растат около кожичките.

Минерална паста за зъби

Процедурата за запечатване на минерална паста е доста проста и не изисква специална подготовка. Това можете да направите у дома, ако има основни умения за маникюр. Минерали проникват дълбоко в ноктите и добави жизненост, здравословна руж. Това се случва в такива етапи:

За да направи нормален хигиенни маникюр лесен път;премахване блестящ най-горния слой на нокътя;използване на обезмаслител за минерална паста са по-добър „лежи“ върху повърхността на ноктите;мерителна лъжичка портокалова пръчка специална минерална паста и да я сложи „мазни“ точки за нокти, специална пилка (пила за нокти полиране на блока) се разпределят паста за нокти, триене по цялата площ на нокътната плочка. Отделно лечение на ноктите с края на лечебна паста.

e73ed6af60900dc9c0aa38048855ba47 - Защо да Запечатване на ноктите на кола маска?

Минерално запечатване на паста

След такава обработка на лак на ноктите остава тънък филм, който ще запази всички добавени от естествени съставки на средства във вътрешността на нокти. След това можете да козметични разтривайте масло или нанесете няколко слоя подхранващ крем. След процедурата можете да направите един обикновен маникюр, покриване с лак за нокти и да прави декор.

Минерална паста за зъби и се използват за японския маникюр, къде грижа за ноктите-това е повече като ритуал, отколкото ежедневна процедура. Неговите характеристики да се обърне специално внимание на нокътната плоча и кожичките и кожата около ноктите и ръцете като цяло.

Акрил

Тънък слой акрил също така да запечатване на ноктите и да им даде по-здравословен вид и сила. Редът на работа е такъв:

Както и в предишните версии, запечатване, Първо подгответе ноктите: кутикула, лекувани с около ногтевые ролки и т.н.; шлифован полиране на горната част на нокътя, за да премахнете гланц фолио;обезмаслени, нанесете база, изсушени;тънък слой се нанася слой акрил на ноктите ви, е добре да се пломбира задника;да изсъхне, а след това нанесете тънък слой акрил, след изсъхване премахване на лепкав слой, сложи всяко средство за грижа за кожата на ръцете, триене на кожата около нокътя.

Не се прилага твърде дебели слоеве акрил, в противен случай ноктите ще бъдат твърде натоварени и процедурата за запечатване постепенно врастать в контейнер. С акрил може да се правят различни проекти, даващи ноктите всяка сянка. Маникюр ще продължи до месец, след това се отстранява акрил и отново прикладывается (корекция тук е неуместно).

Кератин

Без този компонент на нашите косата, ноктите и кожата е много лошо „на живо“. Ако тялото е късо, след това трябва да се запълни този протеин сила. Запечатване на кератина-това е комплекс, който се нанася върху ноктите, не само кератин, но и допълнителни компоненти: пчелен восък, минерална паста за зъби. След отопление на восък, трябва да добавя кератин и тестени изделия. След смесване на всички компоненти на процедурата за запечатване се извършва, както следва:

За да направите хигиенни маникюр в обичайния ред, се оттегли лъскава обвивка с нокти детайли баба;да обезмаслени повърхност и нанесете малко тази специална смес в ноктите;разпространение средство в цялата нокътната плочка мека wheelhead за нокти, пила за нокти, триене в същото време;след запечатване, да се използва крем-грижа за ръце.

Домашни грижи след процедурата за запечатване на кератина не се различава от обичайните манипулации: нощувка, нанесете подхранващ крем или масло и втривайте в кожата.

Масло

Популярни салонные процедури запечатване на ноктите с горещо масло може да се извършва дори у дома, най – важното- да придобият необходимите компоненти, и да намерят малко време за себе си. За да се извърши тази процедура по следната схема:

За да се подготви ноктите на процедурата, като основно средство за хигиена на маникюр и сошлифовать най-горния слой на нокътя;смесва масла: маслина, жожоба, бадем и в равни количества и загрейте (може да се използва микровълнова фурна, най – важното- се загрява на максимална температура, която не уврежда кожата на ръцете);потопете памучен тампон в смес от масло и веднага се поставят върху ноктите на едната ръка, после за около 10 минути и отстранете. Повторете процедурата от другата страна, отново се загрява маслото (както това вече се охлажда).останалото масло внимателно разтривайте в ноктите и кожата наоколо.

27a8ae1e7847e277ab1307f966234dad - Защо да Запечатване на ноктите на кола маска?

Бозайници масло за нокти

След такова уплътняване не се препоръчва за известно време, за да направите маникюр с нокътя с помощта на всякакви средства, не е задължително да се използват обезжиривающее вещество. В противен случай процедурата няма да има никакъв смисъл.